Filmrommet

FR_Logo

Hva er Filmrommet?

Filmrommet.no er en abonnementsbasert filmtjeneste på nett med over 2100 rettighetsklarerte filmer og pedagogiske opplegg til bruk i skoler og menigheter. I tillegg til filmene, finner du flere Filmstudieark og pedagogiske opplegg laget av Filmrommets egen redaksjon og lenker til supplerende opplegg på Damaris Norge sine nettsider. Oppleggene kan knyttes til kompetansemål i skolen og ulike temaer i Plan for trosopplæringen.

Filmrommet.no er anbefalt av Barnevakten.no som en flott ressurs å bruke i både undervisning og opplæring. Her finner du en rik katalog med kvalitetsfilmer som er rettighetsklarert av Norsk filminstitutt og Norgesfilm AS.

På Filmrommet.no finnes filmfortellinger i alle varianter, alt fra internasjonale kinosuksesser til de beste kort- og dokumentarfilmene Norge har å by på. Film og levende bilder er blant vår tids aller viktigste og mest populære uttrykksformer. Gode filmer handler om det vi mennesker er opptatt av. De appellerer til følelsene våre og skaper debatt. Film kan formidle komplekse fortellinger om engasjerende og vanskelige tema som mobbing, identitet, tap, tilhørighet, glede og kjærlighet. Filmene egner seg like godt i undervisningssammenheng som til en hyggelig filmkveld med konfirmantene eller filmkafè i menigheten.


Kampanjekode

Gjennom samarbeidet mellom Damaris Norge AS  og Norgesfilm AS, oppnår kunder av Damaris 10% redusert pris på abonnement på Filmrommet ved å oppgi kampanjekoden <Damaris> i bestillingsskjemaet som ligger her.

 


Print Friendly, PDF & Email